« Tilbake (Trenger du hjelp eller veiledning?)

Økonomisystem

For små bedrifter som fortsatt er i oppstartsfasen kan Debet Faktura være det man trenger som økonomisystem i bedriften. Det gir god oversikt og enkel administrasjon av alle fakturaer som sendes ut fra bedriften.

Økonomisystem i nystartede bedrifter

Små bedrifter som fortsatt er i startfasen har ikke nødvendigvis altfor store behov i forhold til et økonomisystem i bedriften. I mange tilfeller kan Debet Faktura fungere som et komplett økonomisystem inntil behovene endrer seg og man trenger en utvidet oversikt over økonomien i bedriften. I Debet Faktura kan man administrere og holde oversikt over alle utgående fakturaer, når de forfaller, og om de er betalt. I tillegg kan man enkelt sende ut purringer på fakturaer som ikke er betalt. Faktura Pluss tilbyr også en ordremulighet i form av at man kan kladde fakturaer inntil man er klar til å sende dem ut. På denne måten kan man oppdatere kladden som en ordre inntil prosjektet er avsluttet eller perioden er over slik at man skal fakturere utestående beløp.

I små bedrifter kan dette være det man trenger for å holde oversikt over økonomien for en begrenset investering. Med denne typen økonomisystem slipper man å investere i andre dyre løsninger. For flere bedrifter kan dette også være det systemet man trenger på lang sikt og man behøver ikke vurdere noen annen løsning for økonomisystem.

Faktura- og ordrebehandling

Faktura og ordrebehandling er enkelt og intuitivt i Debet Faktura Pluss. Man fører alt en kunde bestiller i en fakturakladd som kan sendes ut når den avsluttes. Når den avsluttes og sendes ut til kunden, får man den inn i oversikten slik at man har full kontroll over når den forfaller til betaling, eller om den er betalt. I tillegg til at man har denne praktiske løsningen som økonomisystem, så er dette også en online-løsning slik at man kan sjekke status å administrere fakturaer og bestillinger fra hvor man enn befinner seg, og når man ønsker. Man kan til og med administrere fakturaer for flere bedrifter samtidig, eller man kan ha flere administratorer som har tilgang på bedriftens fakturaer.

Kan kombineres med gratis regnskapsprogram

For å få det komplette økonomisystemet i bedriften, kan man kombinere Debet Faktura Pluss med et gratis regnskapssystem. På denne måten har man ikke bare full oversikt over fakturaer og fakturakladder, men man kan enkelt føre fakturaene inn i regnskapssystemet uten ekstra kostnad. Om man da selv velger å føre regnskapet, i tillegg til å opprettholde økonomisystemet, så har man en billig løsning som gjør at man kan fokusere utgifter der de trengs og der de gir direkte merverdi. Administrasjonsprogrammene for bedriften skal ikke være den største kostnaden, men en kostnad som gjør at bedriften har rom til å utvikle seg mot en solid og lønnsom bedrift.

Online økonomisystem

Debet Faktura er et online system som du kan nå fra hvor du enn befinner deg. Dette gjør at det er et utrolig praktisk økonomisystem for din bedrift i forhold til at du når som helst og hvor som helst har tilgang til dine fakturaer og dine fakturakladder. Man vil da til enhver tid få oversikt over fakturaer som forfaller og som er forfalt. Når en faktura er forfalt, kan du enkelt sende ut purring fra systemet. Og om heller ikke purringer blir betalt, kan man benytte Debet Egeninkasso for å sikre at man får inn penger som ikke blir betalt. Dette systemet gjør at du selv kan følge hele inkassoprosessen, og sikre at man følger de reglene som skal følges for å få inn innbetalingene. Dette er også en praktisk del av økonomisystemet for enhver bedrift. Kostnaden per inkassosak avhenger av hvilken avtale du har i forhold til inkassoløsningen.

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 69,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. EHF-faktura
 2. Endre informasjon på kunder
 3. Endre kontonummer
 4. Endre varer i vareregisteret
 5. Faktura regler
 6. Fakturaprogram enkeltmannsforetak
 7. Flere varelinjer på faktura
 8. Foreldelsesfrist på faktura
 9. Forhåndsvis faktura
 10. Giroblankett pdf
 11. Glemt passord
 12. Gruppefakturering
 13. Hvordan betale faktura
 14. Hvordan endre passord
 15. Hvordan lage faktura
 16. Hvordan lage kreditnota
 17. Hvordan opprette faktura
 18. IBAN-nummer
 19. Inkassovarsel
 20. Kan kunden din motta EHF-Faktura
 21. Kjøp en enkelt inkassosak
 22. Krav til faktura
 23. Kreditering av faktura
 24. Lag faktura med varer fra varergisteret
 25. Lag tilbudsdokument
 26. Lage fakturakladd
 27. Legg inn nye kunder
 28. Legg til varer i vareregister
 29. Momsregistrering
 30. Nettfaktura
 31. Opprett faktura
 32. Opprett inkassosak
 33. Opprette kunder
 34. Økonomisystem
 35. Pålogging
 36. Purring
 37. Regnskapssystem
 38. Saksbehandlere
 39. Sekundære firmaer
 40. Send faktura på e-post
 41. Vis giroblankett på faktura