Saksbehandlere

Saksbehandlere er tilgjenglig for alle bedriftskontoer i Debet-systemet.

Når du er logget inn vil du øverst på siden finne en nedtrekksliste hvor du kan velge saksbehandler. Det betyr at du kan opprette fakturaer og inkassosaker på en saksbehandler. Andre saksbehandler for ikke opp disse fakturaene eller inkassosakene i sitt fakturaregister/saksregister (om ikke han eller hun klikker på knappen "Vis fra alle saksbeh." nederst til venstre på siden).

Innstillinger for saksbehandler

Ovenfor ser du et skjermbilde av innstillingene som er tilgjengelig for en saksbehandler. Privatperson-kontoer i Debet-systemet har de samme innstillingene tilgjengelig under "Innstillinger" øverst til høyre på siden.

En saksbehandler kan ha sin egen innlogging. Fyll inn brukernavnet i "Brukernavn"-feltet, fyll også inn et passord.

Brukernavnet som saksbehandleren skal logge seg på med blir (dittkundenummer)-brukernavn. Tar vi illustrasjonen ovenfor som et eksempel kan et brukernavn for denne saksbehandleren være "13080-ola".

Det finnes også en fane med navn "Tilgangskriterier", som du finner under innstillinger for saksbehandleren. Denne er tilgjenglig for de kunder av Debet som har flerbruker-modulen. Her kan du velge hvilke firmaer saksbehandleren skal ha tilgang til.

9. Forhåndsvis faktura
  10. Giroblankett pdf
  11. Glemt passord
  12. Hvordan betale faktura
  13. Hvordan endre passord
  14. Hvordan lage faktura
  15. Hvordan lage kreditnota
  16. Hvordan opprette faktura
  17. IBAN-nummer
  18. Kan kunden din motta EHF-Faktura
  19. Kjøp en enkelt inkassosak
  20. Krav til faktura
  21. Kreditering av faktura
  22. Lag faktura med varer fra varergisteret
  23. Lag tilbudsdokument
  24. Lage fakturakladd
  25. Legg inn nye kunder
  26. Legg til varer i vareregister
  27. Momsregistrering
  28. Nettfaktura
  29. Opprett faktura
  30. Opprett inkassosak
  31. Opprette kunder
  32. Økonomisystem
  33. Pålogging
  34. Regnskapssystem
  35. Saksbehandlere
  36. Sekundære firmaer
  37. Send faktura på e-post
  38. Vis giroblankett på faktura