Saksbehandlere

Saksbehandlere er tilgjenglig for alle bedriftskontoer i Debet-systemet.

Når du er logget inn vil du øverst på siden finne en nedtrekksliste hvor du kan velge saksbehandler. Det betyr at du kan opprette fakturaer og inkassosaker på en saksbehandler. Andre saksbehandler for ikke opp disse fakturaene eller inkassosakene i sitt fakturaregister/saksregister (om ikke han eller hun klikker på knappen "Vis fra alle saksbeh." nederst til venstre på siden).

Innstillinger for saksbehandler

Ovenfor ser du et skjermbilde av innstillingene som er tilgjengelig for en saksbehandler. Privatperson-kontoer i Debet-systemet har de samme innstillingene tilgjengelig under "Innstillinger" øverst til høyre på siden.

En saksbehandler kan ha sin egen innlogging. Fyll inn brukernavnet i "Brukernavn"-feltet, fyll også inn et passord.

Brukernavnet som saksbehandleren skal logge seg på med blir (dittkundenummer)-brukernavn. Tar vi illustrasjonen ovenfor som et eksempel kan et brukernavn for denne saksbehandleren være "13080-ola".

Det finnes også en fane med navn "Tilgangskriterier", som du finner under innstillinger for saksbehandleren. Denne er tilgjenglig for de kunder av Debet som har flerbruker-modulen. Her kan du velge hvilke firmaer saksbehandleren skal ha tilgang til.

9. Forhåndsvis faktura
  10. Glemt passord
  11. Hvordan betale faktura
  12. Hvordan endre passord
  13. Hvordan lage faktura
  14. Hvordan lage kreditnota
  15. Hvordan opprette faktura
  16. IBAN-nummer
  17. Kan kunden din motta EHF-Faktura
  18. Kjøp en enkelt inkassosak
  19. Krav til faktura
  20. Kreditering av faktura
  21. Lag faktura med varer fra varergisteret
  22. Lag tilbudsdokument
  23. Lage fakturakladd
  24. Legg inn nye kunder
  25. Legg til varer i vareregister
  26. Momsregistrering
  27. Nettfaktura
  28. Opprett faktura
  29. Opprett inkassosak
  30. Opprette kunder
  31. Økonomisystem
  32. Pålogging
  33. Regnskapssystem
  34. Saksbehandlere
  35. Sekundære firmaer
  36. Send faktura på e-post
  37. Vis giroblankett på faktura