« Tilbake (Trenger du hjelp eller veiledning?)

Nettfaktura

Debet Faktura er et praktisk system hvor du til en hver tid har tilgang til å opprette fakturaer, og holde oversikt over dine egne eller bedriftens innbetalinger. Det er enkelt å holde seg oppdatert på fakturaenes status, og se hvilke som har forfalt og hvilke som er innbetalt eller ikke.

Nettfaktura

Debet Faktura er et nettfakturasystem som du når og hvor som helst kan administrere fakturaer,  bare så lenge du har tilgang til en web-browser. Du kan enkelt opprette nye fakturaer med noen få tastetrykk. Du registrerer bare informasjon om kunden, samt info om produktene i varelinjene. Deretter setter du det raskt sammen til en faktura og sender ut enten via email, post eller EHF faktura.

EHF faktura sendes direkte til kundens regnskapssystem. Om du har avtale om det med banken, kan innbetalingene registreres automatisk når fakturaen er betalt. Hvis ikke, registrerer du denne informasjonen selv inne hos Debet Faktura. Med Debet nettfaktura-systemet har du god oversikt over utgående fakturaer, når de forfaller, og hvilke som er betalt.

Når fakturaer ikke betales innen fristen, kan du sende purringer fra nettfaktura-systemet. På denne måten får du raskt påminnet kunden om at fakturaen er ubetalt. Kommer fortsatt ikke betalingen inn etter utsendte purringer, kan du benytte Debet Egeninkasso til å opprette en inkassosak som du selv kan følge opp. Her får du informasjon over regler rundt frister og gebyrer slik at du kan ta stilling til når du bør sende varsler for å få utestående betalinger inn så raskt som mulig.

Bilag for regnskap

Med Debet nettfaktura-system har du oversikt over alle utsendte fakturaer slik at du kan bruke disse som bilag til regnskapet ditt. Fakturaene er nummerert i henhold til regnskapskrav slik at du lett kan referere til den rette fakturaen, og raskt finne frem til den aktuelle fakturaen. Dette er et glimrende supplement til ditt regnskapssystem, for å ha oversikt over fakturagrunnlaget.
Du har online tilgang til dine nettfakturaer, slik at du alltid kan sjekke et bilag raskt og enkelt uten å måtte vente til du er tilbake på kontoret. Du installerer ingenting på PCen din, men har full tilgang via hvilken som helst nett-browser på PC, Mac, smarttelefon eller nettbrett. 

Nettfaktura er den beste måten å administrere dine fakturaer på, slik at du har tilgang til dem hvor som helst og når som helst.

Oversikt når og hvor du ønsker

Med Debets nettfaktura-system får du en ryddig og brukervennlig oversikt over fakturaer og kunder når som helst. Om du er ute hos en kunde kan du raskt finne frem en gammel faktura for å finne ut hva du tilbød dem sist, eller sjekke om de har betalt en tidligere faktura.
Når din regnskapsansvarlige i bedriften ringer og skal ha informasjon om en faktura, kan du umiddelbart logge deg inn og sjekke informasjon han eller hun lurer på.
Du er ikke bundet til et spesifikt operativsystem, men trenger kun en l en web-browser.  Det har heller ingen betydning hva slags operativsystem du benytter. Om du vil jobbe med nettfakturasystemet ditt fra en Mac, eller til og med fra en Linuxmaskin, så er det helt opp til deg. Nettfaktura programmet fungerer akkurat like bra på alle alternativer.

Ubetalte fakturaer

Ubetalte fakturaer er alltid en utfordring. Om de ikke blir betalt inn selv om en purring er sendt ut, kan det være greit å starte en inkassoprosess så raskt som mulig. Med nettfakturasystemet hos Debet får du også mulighet til å benytte Debet Egeninkasso. Dette er et system som gir deg mulighet til å opprette en inkassosak som du selv kan følge opp inntil saken er innbetalt. Når du følger de riktige stegene i en inkassoprosess, vil kunden i siste instans bli rettslig pålagt å betale inn pengene.
Ved bruk av Debet egeninkasso, kan du være trygg på at alle dokumentene du sender ut er riktige i forhold til norsk lov.

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 69,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. EHF-faktura
 2. Endre informasjon på kunder
 3. Endre kontonummer
 4. Endre varer i vareregisteret
 5. Faktura regler
 6. Fakturaprogram enkeltmannsforetak
 7. Flere varelinjer på faktura
 8. Foreldelsesfrist på faktura
 9. Forhåndsvis faktura
 10. Giroblankett pdf
 11. Glemt passord
 12. Gruppefakturering
 13. Hvordan betale faktura
 14. Hvordan endre passord
 15. Hvordan lage faktura
 16. Hvordan lage kreditnota
 17. Hvordan opprette faktura
 18. IBAN-nummer
 19. Inkassovarsel
 20. Kan kunden din motta EHF-Faktura
 21. Kjøp en enkelt inkassosak
 22. Krav til faktura
 23. Kreditering av faktura
 24. Lag faktura med varer fra varergisteret
 25. Lag tilbudsdokument
 26. Lage fakturakladd
 27. Legg inn nye kunder
 28. Legg til varer i vareregister
 29. Momsregistrering
 30. Nettfaktura
 31. Opprett faktura
 32. Opprett inkassosak
 33. Opprette kunder
 34. Økonomisystem
 35. Pålogging
 36. Purring
 37. Regnskapssystem
 38. Saksbehandlere
 39. Sekundære firmaer
 40. Send faktura på e-post
 41. Vis giroblankett på faktura