Regnskapssystem

Når man driver en bedrift velger mange i begynnelsen å føre regnskap selv. For å få et effektivt regnskapssystem i bedriften må man først og fremst ha et system hvor man registrerer og administrerer fakturaer.

Fakturaoversikt

Når du skal velge et regnskapssystem for bedriften din, trenger du først og fremst et system for å holde oversikt over fakturaene i firmaet. Her administrerer du og holder oversikt over bilagene for utgående fakturaer. Debet Faktura Gratis gir deg mulighet til å enkelt opprette nye fakturaer og sende dem ut til kunde via email, papirfaktura eller EHF faktura. Når du har sendt ut faktura til kunden, er den inne i fakturaoversikten slik at du til enhver tid har oversikt over hvilke fakturaer som forfaller og hvilke som er betalt. Med fullstendig oversikt og kontroll over dine fakturaer bruker du Debet Faktura som grunnlag for regnskapssystemet for bedriften.

Du har tilgang på fakturaene når du ønsker det og fra hvilken som helst PC. Det installeres ingenting på PCen, så alt du trenger er en web-browser for å få tilgang på det du trenger av informasjon.

Bilagsgrunnlag for regnskapssystem

Debet Faktura er et glimrende bilagsgrunnlag for alle dine utgående fakturaer for ditt regnskapssystem. Du vet alltid hvor fakturaene er, og kan enkelt søke dem frem når du trenger å sjekke informasjon. Om du ønsker å spare penger for bedriften, kan du velge et gratis regnskapssystem. Sammen med Debet Faktura Gratis vil du da ha en glimrende regnskapsløsning for firmaet ditt som ikke koster deg noe. Da kan du konsentrere utgiftene om kjernevirksomheten din slik at du kan investere i vekst i stedet for å bruke en altfor stor andel av firmaets omsetning til administrasjon.

Du kan enten administrere fakturaer, og også regnskap om du velger en onlineløsning for det, på nett selv, eller dere kan ha flere administratorer. Det er enkelt å sette opp systemet slik at flere registrerte brukere i Debet Faktura sammen kan stå for administrasjonen. I tillegg har du mulighet til å administrere fakturaer for flere bedrifter med samme bruker, om du ønsker det.

Velg en online løsning

En online løsning for faktura og regnskapssystem er en meget praktisk løsning. Du er ikke bundet til kontoret eller en spesifikk PC for å få oversikt over fakturaer og utestående betalinger. I stedet kan du når som helst nå fakturaene. Om kunden din ønsker informasjon om siste faktura, eller du får spørsmål fra andre i bedriften om en spesifikk faktura er betalt, kan du umiddelbart logge inn på systemet å sjekke det. Eller om du raskt trenger å sjekke en faktura ført inn i regnskapssystemet, kan du finne ut av det mellom kundemøter mens du spiser lunsj.

Online løsninger er fremtiden. Dette gir kundene fleksible løsninger som alltid er tilgjengelig. Du er ikke bundet til et kontor. Flere og flere jobber der det er mest praktisk, og gjør ikke nødvendigvis all jobben på kontorplassen.

Gratis regnskapssystem og fakturasystem

Ved å velge et gratis regnskapssystem har du en kostnadsfri løsning for å føre regnskapet for bedriften, når du i tillegg bruker Debet Faktura Gratis som fakturagrunnlag for utgående fakturaer. Debet Faktura er en glimrende gratisløsning som gir deg alle mulighetene du trenger for å møte alle krav til som stilles til fakturahåndtering. Da har man fleksibiliteten. Ønsker du mer funksjonalitet, kan du enkelt oppgradere til Debet Faktura Pluss hvor du vil betale et lite månedlig beløp for all den ekstra fleksibiliteten du trenger i et fakturasystem som dekker alle behov du har for bedriften din. Med Debet Faktura og et gratis regnskapssystem har du en god løsning for regnskapet i bedriften din.

Velg et abonnement som passer deg

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer
Egeninkasso 249,- pr. måned
Den beste løsningen for effektiv innkreving Kjøp Les mer

DEBET AS
Telefon 90 50 10 80
Solheimgata 3A, 0267 OSLO

VÅRE ÅPNINGSTIDER
Mandag - fredag: 08.00-16.00
Lørdag - søndag: Stengt

Filtrer:

 1. EHF-faktura
 2. Endre informasjon på kunder
 3. Endre kontonummer
 4. Endre varer i vareregisteret
 5. Faktura regler
 6. Fakturaprogram enkeltmannsforetak
 7. Flere varelinjer på faktura
 8. Foreldelsesfrist på faktura
 9. Forhåndsvis faktura
 10. Giroblankett pdf
 11. Glemt passord
 12. Hvordan betale faktura
 13. Hvordan endre passord
 14. Hvordan lage faktura
 15. Hvordan lage kreditnota
 16. Hvordan opprette faktura
 17. IBAN-nummer
 18. Kan kunden din motta EHF-Faktura
 19. Kjøp en enkelt inkassosak
 20. Krav til faktura
 21. Kreditering av faktura
 22. Lag faktura med varer fra varergisteret
 23. Lag tilbudsdokument
 24. Lage fakturakladd
 25. Legg inn nye kunder
 26. Legg til varer i vareregister
 27. Momsregistrering
 28. Nettfaktura
 29. Opprett faktura
 30. Opprett inkassosak
 31. Opprette kunder
 32. Økonomisystem
 33. Pålogging
 34. Regnskapssystem
 35. Saksbehandlere
 36. Sekundære firmaer
 37. Send faktura på e-post
 38. Vis giroblankett på faktura