Regnskapssystem

Når man driver en bedrift velger mange i begynnelsen å føre regnskap selv. For å få et effektivt regnskapssystem i bedriften må man først og fremst ha et system hvor man registrerer og administrerer fakturaer.

Fakturaoversikt

Når du skal velge et regnskapssystem for bedriften din, trenger du først og fremst et system for å holde oversikt over fakturaene i firmaet. Her administrerer du og holder oversikt over bilagene for utgående fakturaer. Debet Faktura Gratis gir deg mulighet til å enkelt opprette nye fakturaer og sende dem ut til kunde via email, papirfaktura eller EHF faktura. Når du har sendt ut faktura til kunden, er den inne i fakturaoversikten slik at du til enhver tid har oversikt over hvilke fakturaer som forfaller og hvilke som er betalt. Med fullstendig oversikt og kontroll over dine fakturaer bruker du Debet Faktura som grunnlag for regnskapssystemet for bedriften.

Du har tilgang på fakturaene når du ønsker det og fra hvilken som helst PC. Det installeres ingenting på PCen, så alt du trenger er en web-browser for å få tilgang på det du trenger av informasjon.

Bilagsgrunnlag for regnskapssystem

Debet Faktura er et glimrende bilagsgrunnlag for alle dine utgående fakturaer for ditt regnskapssystem. Du vet alltid hvor fakturaene er, og kan enkelt søke dem frem når du trenger å sjekke informasjon. Om du ønsker å spare penger for bedriften, kan du velge et gratis regnskapssystem. Sammen med Debet Faktura Gratis vil du da ha en glimrende regnskapsløsning for firmaet ditt som ikke koster deg noe. Da kan du konsentrere utgiftene om kjernevirksomheten din slik at du kan investere i vekst i stedet for å bruke en altfor stor andel av firmaets omsetning til administrasjon.

Du kan enten administrere fakturaer, og også regnskap om du velger en onlineløsning for det, på nett selv, eller dere kan ha flere administratorer. Det er enkelt å sette opp systemet slik at flere registrerte brukere i Debet Faktura sammen kan stå for administrasjonen. I tillegg har du mulighet til å administrere fakturaer for flere bedrifter med samme bruker, om du ønsker det.

Velg en online løsning

En online løsning for faktura og regnskapssystem er en meget praktisk løsning. Du er ikke bundet til kontoret eller en spesifikk PC for å få oversikt over fakturaer og utestående betalinger. I stedet kan du når som helst nå fakturaene. Om kunden din ønsker informasjon om siste faktura, eller du får spørsmål fra andre i bedriften om en spesifikk faktura er betalt, kan du umiddelbart logge inn på systemet å sjekke det. Eller om du raskt trenger å sjekke en faktura ført inn i regnskapssystemet, kan du finne ut av det mellom kundemøter mens du spiser lunsj.

Online løsninger er fremtiden. Dette gir kundene fleksible løsninger som alltid er tilgjengelig. Du er ikke bundet til et kontor. Flere og flere jobber der det er mest praktisk, og gjør ikke nødvendigvis all jobben på kontorplassen.

Gratis regnskapssystem og fakturasystem

Ved å velge et gratis regnskapssystem har du en kostnadsfri løsning for å føre regnskapet for bedriften, når du i tillegg bruker Debet Faktura Gratis som fakturagrunnlag for utgående fakturaer. Debet Faktura er en glimrende gratisløsning som gir deg alle mulighetene du trenger for å møte alle krav til som stilles til fakturahåndtering. Da har man fleksibiliteten. Ønsker du mer funksjonalitet, kan du enkelt oppgradere til Debet Faktura Pluss hvor du vil betale et lite månedlig beløp for all den ekstra fleksibiliteten du trenger i et fakturasystem som dekker alle behov du har for bedriften din. Med Debet Faktura og et gratis regnskapssystem har du en god løsning for regnskapet i bedriften din.

9. Forhåndsvis faktura
  10. Glemt passord
  11. Hvordan betale faktura
  12. Hvordan endre passord
  13. Hvordan lage faktura
  14. Hvordan lage kreditnota
  15. Hvordan opprette faktura
  16. IBAN-nummer
  17. Kan kunden din motta EHF-Faktura
  18. Kjøp en enkelt inkassosak
  19. Krav til faktura
  20. Kreditering av faktura
  21. Lag faktura med varer fra varergisteret
  22. Lag tilbudsdokument
  23. Lage fakturakladd
  24. Legg inn nye kunder
  25. Legg til varer i vareregister
  26. Momsregistrering
  27. Nettfaktura
  28. Opprett faktura
  29. Opprett inkassosak
  30. Opprette kunder
  31. Økonomisystem
  32. Pålogging
  33. Regnskapssystem
  34. Saksbehandlere
  35. Sekundære firmaer
  36. Send faktura på e-post
  37. Vis giroblankett på faktura