« Tilbake (Trenger du hjelp eller veiledning?)

Regnskapssystem

Når man driver en bedrift velger mange i begynnelsen å føre regnskap selv. For å få et effektivt regnskapssystem er det noen funksjoner som er vikitge å ha i sitt regnskapssystem. Noen regnskapssystemer inneholder kun regnskapsmodulen, og har ikke mulighet til hverken å kjøre lønn, eller levere åresregnskap og næringsoppgave. Debet Regnskap inneholder både regnskapsmodul, lønnsmodul og modul for innsending av årsregnskap og næringsoppgave.


Enkel registrering av bilag

Debet Regnskap er laget så det skal være enklest mulig å legge inn, og registrere bilag. Programmet er intuitivt, og på få minutter har du kommet i gang med ditt regnskap.

Fakturaoversikt

Når du skal velge et regnskapssystem for bedriften din, trenger du først og fremst et system for å holde oversikt over fakturaene i firmaet. Her administrerer du og holder oversikt over bilagene for utgående fakturaer. Debet Faktura Gratis gir deg mulighet til å enkelt opprette nye fakturaer og sende dem ut til kunde via email, papirfaktura eller EHF faktura. Når du har sendt ut faktura til kunden, er den inne i fakturaoversikten slik at du til enhver tid har oversikt over hvilke fakturaer som forfaller og hvilke som er betalt. Med fullstendig oversikt og kontroll over dine fakturaer bruker du Debet Faktura som grunnlag for regnskapssystemet for bedriften.

Du har tilgang på fakturaene når du ønsker det og fra hvilken som helst PC. Det installeres ingenting på PCen, så alt du trenger er en web-browser for å få tilgang på det du trenger av informasjon.

Bilagsgrunnlag for regnskapssystem

Debet Faktura er et glimrende bilagsgrunnlag for alle dine utgående fakturaer for ditt regnskapssystem. Du vet alltid hvor fakturaene er, og kan enkelt søke dem frem når du trenger å sjekke informasjon. Om du ønsker å spare penger for bedriften, kan du velge et gratis regnskapssystem. Sammen med Debet Faktura Gratis vil du da ha en glimrende regnskapsløsning for firmaet ditt som ikke koster deg noe. Da kan du konsentrere utgiftene om kjernevirksomheten din slik at du kan investere i vekst i stedet for å bruke en altfor stor andel av firmaets omsetning til administrasjon.

regnskapssystem

Du kan enten administrere fakturaer, og også regnskap om du velger en onlineløsning for det, på nett selv, eller dere kan ha flere administratorer. Det er enkelt å sette opp systemet slik at flere registrerte brukere i Debet Faktura sammen kan stå for administrasjonen. I tillegg har du mulighet til å administrere fakturaer for flere bedrifter med samme bruker, om du ønsker det.

Velg en online løsning

En online løsning for faktura og regnskapssystem er en meget praktisk løsning. Du er ikke bundet til kontoret eller en spesifikk PC for å få oversikt over fakturaer og utestående betalinger. I stedet kan du når som helst nå fakturaene. Om kunden din ønsker informasjon om siste faktura, eller du får spørsmål fra andre i bedriften om en spesifikk faktura er betalt, kan du umiddelbart logge inn på systemet å sjekke det. Eller om du raskt trenger å sjekke en faktura ført inn i regnskapssystemet, kan du finne ut av det mellom kundemøter mens du spiser lunsj.

Online løsninger er fremtiden. Dette gir kundene fleksible løsninger som alltid er tilgjengelig. Du er ikke bundet til et kontor. Flere og flere jobber der det er mest praktisk, og gjør ikke nødvendigvis all jobben på kontorplassen.

Gratis regnskapssystem og fakturasystem

Ved å velge et gratis regnskapssystem har du en kostnadsfri løsning for å føre regnskapet for bedriften, når du i tillegg bruker Debet Faktura Gratis som fakturagrunnlag for utgående fakturaer. Debet Faktura er en glimrende gratisløsning som gir deg alle mulighetene du trenger for å møte alle krav til som stilles til fakturahåndtering. Da har man fleksibiliteten. Ønsker du mer funksjonalitet, kan du enkelt oppgradere til Debet Faktura Pluss hvor du vil betale et lite månedlig beløp for all den ekstra fleksibiliteten du trenger i et fakturasystem som dekker alle behov du har for bedriften din. Med Debet Faktura og et gratis regnskapssystem har du en god løsning for regnskapet i bedriften din.

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 69,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. EHF-faktura
 2. Endre informasjon på kunder
 3. Endre kontonummer
 4. Endre varer i vareregisteret
 5. Faktura regler
 6. Fakturaprogram enkeltmannsforetak
 7. Flere varelinjer på faktura
 8. Foreldelsesfrist på faktura
 9. Forhåndsvis faktura
 10. Giroblankett pdf
 11. Glemt passord
 12. Gruppefakturering
 13. Hvordan betale faktura
 14. Hvordan endre passord
 15. Hvordan lage faktura
 16. Hvordan lage kreditnota
 17. Hvordan opprette faktura
 18. IBAN-nummer
 19. Inkassovarsel
 20. Kan kunden din motta EHF-Faktura
 21. Kjøp en enkelt inkassosak
 22. Krav til faktura
 23. Kreditering av faktura
 24. Lag faktura med varer fra varergisteret
 25. Lag tilbudsdokument
 26. Lage fakturakladd
 27. Legg inn nye kunder
 28. Legg til varer i vareregister
 29. Momsregistrering
 30. Nettfaktura
 31. Opprett faktura
 32. Opprett inkassosak
 33. Opprette kunder
 34. Økonomisystem
 35. Pålogging
 36. Purring
 37. Regnskapssystem
 38. Saksbehandlere
 39. Sekundære firmaer
 40. Send faktura på e-post
 41. Vis giroblankett på faktura