« Tilbake (Trenger du hjelp eller veiledning?)

Lag tilbudsdokument med Debet Faktura

Med Debet faktura Pluss kan du enkelt lage tilbudsdokument som med noen få tastetrykk kan konverteres til en faktura straks kunden har godkjent tilbudet. Dette er en enkel og profesjonell måte å raskt opprette tilbud til kunden. Det er en enkel jobb for deg å følge opp dette tilbudet i etterkant.


Lag tilbudsdokument med Debet Faktura Pluss

Debet Faktura Pluss gir deg en praktisk mulighet til å opprette og sende ut tilbudsdokument til kunder direkte fra programmet. Du lager tilbudsdokumentet på samme måte som du lager en faktura ved at du velger kunde som skal ha tilbudsdokument. Om kunden ikke er registrert fra tidligere, må du legge kunden til i fakturaprogrammet. Så velger du produkter eller tjenester som du legger til, og velger antall eller timer i forhold til hva som passer. Så kan du velge å sende ut tilbudet til kunden. Kunden velger til slutt om de godtar tilbudet.

Etter at tilbudsdokumentet er godkjent, kan du med en håndvending endre dette til en faktura når produktene eller tjenestene er levert. Med denne enkle koblingen mellom tilbudsdokument og faktura, sparer du mye tid som du ellers vill måtte brukt til administrasjon. Mange næringsdrivende som driver for seg selv må bruke mye av tiden sin til administrasjonsoppgaver, noe som er lite ønskelig for de fleste. Helst vil man benytte tiden til arbeid som gir inntjening for firmaet. Kan man spare en del tid på administrasjon, er dette tid man kan bruke til å øke omsetningen til firmaet.

Enkelt å endre tilbudsdokument til Faktura

I Debet Faktura Pluss er steget fra tilbudsdokument til faktura meget kort. Tilbudsdokumentet inneholder allerede all informasjonen som trengs for å kunne lage en faktura. Du behøver derfor kun å trykke på en knapp, så er fakturaen klar for utsending. På denne måten behøver du ikke gjøre samme jobben to ganger, men kan utnytte det faktum at du allerede har tastet inn tilbudsinformasjonen. Dobbeltarbeid betyr ekstra administrasjonstid. Dette betyr dermed at du har spart inn enda noen minutter på hver eneste faktura du sender ut. Det viktigste for firmaet bør være at man øker inntjeningen slik at man får en fleksibel og god økonomi og kan håndtere perioder hvor man muligens ikke har like mye inntekt som man vanligvis har.

Fakturaen kan man så sende ut direkte til kunden fra Debet Faktura Pluss. Man kan sende det med email, eller om man heller ønsker det, kan man sende den ut i papirformat. Debet kan også hjelpe deg med utsending av papirfakturaer mot et lite gebyr per faktura. I tillegg har du mulighet til å sende ut fakturaen som EHF-faktura. Denne typen faktura sendes direkte fra Debet Faktura Pluss til kundens regnskapssystem. Hos kunden vil fakturaen gå gjennom en godkjenningsprosess før den blir betalt. Om man har avtale om det, kan man også få bekreftelse i Debet Faktura Pluss om at fakturaen er betalt. På denne måten får du god oversikt over alle dine fakturaer, samt hvilke som er betalt og hvilke forfallsdatoer de har.

Hva om fakturaen ikke betales?

Hvis ikke fakturaene betales kan man Benytte Debet Egeninkasso som hjelper deg å selv sette i gang en prosess slik at du får inn pengene så raskt som mulig. Her får du retningslinjer om hvordan du går frem slik at det er enkelt for deg å følge opp en slik prosess selv om du ikke kjenner stegene fra tidligere. Her blir du guidet gjennom ideelle tidsfrister på purringer og inkassovarsel slik at du raskest mulig kan sende fakturaen til inkasso og få pengene inn på konto uten altfor mye forsinkelser. Mange vil da velge å betale fakturaen ved inkassovarselet slik at du ikke behøver å fullføre inkassoprosessen. Om det blir nødvendig å gjennomføre hele prosessen, vil Debet Egeninkasso hjelpe deg med dette.

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 69,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. EHF-faktura
 2. Endre informasjon på kunder
 3. Endre kontonummer
 4. Endre varer i vareregisteret
 5. Faktura regler
 6. Fakturaprogram enkeltmannsforetak
 7. Flere varelinjer på faktura
 8. Foreldelsesfrist på faktura
 9. Forhåndsvis faktura
 10. Giroblankett pdf
 11. Glemt passord
 12. Gruppefakturering
 13. Hvordan betale faktura
 14. Hvordan endre passord
 15. Hvordan lage faktura
 16. Hvordan lage kreditnota
 17. Hvordan opprette faktura
 18. IBAN-nummer
 19. Inkassovarsel
 20. Kan kunden din motta EHF-Faktura
 21. Kjøp en enkelt inkassosak
 22. Krav til faktura
 23. Kreditering av faktura
 24. Lag faktura med varer fra varergisteret
 25. Lag tilbudsdokument
 26. Lage fakturakladd
 27. Legg inn nye kunder
 28. Legg til varer i vareregister
 29. Momsregistrering
 30. Nettfaktura
 31. Opprett faktura
 32. Opprett inkassosak
 33. Opprette kunder
 34. Økonomisystem
 35. Pålogging
 36. Purring
 37. Regnskapssystem
 38. Saksbehandlere
 39. Sekundære firmaer
 40. Send faktura på e-post
 41. Vis giroblankett på faktura