« Tilbake (Ofte stilte spørsmål (FAQ))

Fakturaoversikt

Debet Faktura gir deg en ypperlig løsning for å holde full oversikt over alle fakturaene i firmaet ditt. Her har du full oversikt over forfallsdatoer på fakturaer for alle dine kunder, og om du har avtale om det, kan du også motta automatisk oppdatering når fakturaer er innbetalt.

Få oversikt over fakturaer med Debet Faktura

Debet Faktura gir deg en enkel en god oversikt over alle fakturaene du har sendt ut til dine kunder. Med fakturaoversikten har du alltid full kontroll over hvilke fakturaer som forfaller og når de forfaller. Da kan du enkelt få oversikt over når du kan forvente innbetaling på konto, og dermed holde god kontroll over likviditeten til firmaet ditt. Her har du alltid full tilgang til fakturaoversikt over tidligere fakturaer slik at lett kan gå tilbake å sjekke innholdet på en tidligere faktura når du har behov for det.

Om man har avtale om å motta automatisk oppdatering, vil man også få full kontroll over hvilke fakturaer som er betalt. Uten avtale, kan du selv enkelt oppdatere denne informasjonen på fakturaene. På denne måten vet du alltid om fakturaer ikke er betalt og da krever videre oppfølging i form av purringer eller inkassovarsel. Her får du mye på samme sted. I tillegg til fakturaoversikt med Debet Faktura, kan du også holde fullstendig oversikt over tilbudsdokumentene dine. Du oppretter tilbud på samme måte som du oppretter fakturaer, og endrer dokumentet til faktura straks det er godkjent av kunde. Da er tilbudet automatisk inne i fakturaoversikten uten at du behøver å gjøre noe mer.

Hvor finner jeg fakturaoversikt i Debet?

I Debet Faktura finner du oversikt over alle dine fakturaer ved å gå til "Åpne oversikt" som du finner i menyen på venstre side under menypunktet "Rapporter". Det kommer da opp en rapport som du også kan avgrense med "til-fra" datoer samt filtrere på kunde. Dette er spesielt praktisk når man skal levere merverdiavgift-oppgave.

I bunnen på rapporten vil du se en oversikt over hvor mye som er fakturert, hvor mye som er innbetalt og hvor mye som er utestående.

Sparer mye administrasjon med god oversikt

Med denne typen fakturaoversikt over alle dine betalte og ubetalte fakturaer, blir administrasjonen i firmaet ditt vesentlig forenklet. Når du trenger å sjekke om en faktura er betalt, eller hvilken pris du ga en kunde sist han eller hun bestilte hos deg, så gjør du dette raskt og effektivt ved hjelp av Debet Faktura. Da Debet Faktura også er et online verktøy, vil du i tillegg kunne jobbe med fakturaene når du vil og hvor du vil. Er du ute hos en kunde eller på reise, kan du bare logge deg inn fra hvilken som helst PC og sjekke status på fakturaene dine eller spesifikk info fra en tidligere faktura i fakturaoversikten for lettere å tilby kunden konsistente priser i forhold til forrige tilbud.

Fremtiden er online løsninger slik at du ikke er bundet til en spesifikk PC. På denne måten vil du også slippe å bekymre deg for backup og systemvedlikehold på fakturasystemet ditt, da vi vil håndtere dette og du bare behøver å forholde deg til fakturaene og tilbudene dine via en hvilken som helst nettbrowser.

Enkelt å få fakturaer på plass i fakturaoversikten

Det er ingen komplisert prosess å få fakturaene inn i fakturaoversikten. Du registrerer kunden og produktene eller tjenestene i systemet, og så er det bare å opprette en faktura og velge kunde og produkter eller tjenester fra oppslagsmenyene. Du kan velge om du oppretter et tilbudsdokument først, eller om du oppretter en faktura direkte. Når fakturaen er klar, er det bare å sende den ut til kunden som en email, eller om du heller vil sende den som en papirfaktura, er det også mulig. Debet kan sende ut papirfakturaer for deg, mot et lite gebyr per faktura. Fakturaen er automatisk tilgjengelig i fakturaoversikten straks den er lagt inn.

Oversikt over inkasso

Noen ganger opplever man at kunder ikke betaler fakturaen sin. I disse tilfellene er det praktisk å ha en ordning for å få inn disse utestående beløpene. De fleste kan ikke ta seg råd til å ikke kreve inn utestående fakturaer, da man selv kan risikere å få likviditetsproblemer. For denne situasjonen tilbyr Debet det som kalles Debet Egeninkasso. Med Debet Egeninkasso kan du selv følge opp en inkassoprosess for å hente inn utestående fakturaer.

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 69,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. Behandlingstid forliksrådet
 2. En innlogging for flere firmaer
 3. Er Debet Faktura gratis?
 4. Fakturaen er innbetalt, men innbetalingen er ikke registrert i systemet
 5. Fakturagebyr
 6. Fakturaprogram for iPad
 7. Fakturer leietakere
 8. Finnes det en enkel søkefunksjon?
 9. Giroark på faktura
 10. Hva er Debet Faktura?
 11. Hva er egeninkasso?
 12. Hva er en kreditnota?
 13. Hva er en utleggsforretning?
 14. Hva er faktura
 15. Hva er forskjellen på Debet Faktura og Debet Egeninkasso?
 16. Hva gjør jeg når det er en innsigelse på kravet?
 17. Hva gjør jeg ved innsigelse på kravet
 18. Hva koster det å bruke Debet Inkasso?
 19. Hvor finner jeg oversikt over fakturaene mine?
 20. Hvor mange fakturalinjer kan jeg bruke på fakturaen?
 21. Hvordan endrer jeg antall forfallsdager på faktura
 22. Hvordan endrer jeg kontonummer?
 23. Hvordan få opp fakturakopi
 24. Hvordan lage kreditnota
 25. Hvordan legger jeg til varer i vareregisteret?
 26. Hvordan registrere innbetaling på en faktura
 27. Hvordan registrere meg på Debet Faktura?
 28. Hvordan ser fakturaene ut?
 29. Kan inkassobyråer tvangsinnkreve penger?
 30. Kan inkassoselskaper tvangsinndrive penger?
 31. Kan jeg ha logo på fakturaen?
 32. Kan jeg sende faktura til utlandet?
 33. Kan jeg sende purring eller inkassovarsel?
 34. Kan jeg slette en faktura?
 35. KID-nummer på fakturaene
 36. Kontantfaktura
 37. Legge til egen tekst på fakturaen
 38. Mva.-terminer
 39. Når kan man sende inkassovarsel?
 40. Når sender Debet fakturaene?
 41. Purregebyr – hva er et purregebyr?
 42. Utskrift stemmer ikke med giroblanketten