« Tilbake (Ofte stilte spørsmål (FAQ))

Fakturaprogram iPad

Debet Faktura kan benyttes direkte på nettbrett. Flere og flere trenger å være mobile i jobben sin, og trenger derfor mobil tilgang på viktige verktøy. Debet Faktura er derfor tilpasset slik at man kan administrere fakturaer fra iPad og andre nettbrett.

Debet Faktura på iPad og andre nettbrett 

 fakturaprogram-ipad

I dag er flere og flere avhengig av mobile løsninger. Flere velger produkter tilpasset iPad og nettbrett slik at de kan utføre en del oppgaver mens man er ute på reise eller kundebesøk. Med gode overføringshastigheter på mobilnett følger også ønsket hos flere om å jobbe mobilt. Det er derfor viktig at verktøy som Debet Faktura er tilpasset den arbeidssituasjonen du er i. Når du har behov for å gå gjennom dine fakturaer mens du er på reise eller på vei til jobb, så vil du få full oversikt og kan utføre alle oppgaver du ønsker med Debet Faktura som fakturaprogram for iPad eller for andre nettbrett. Med praktisk mobil tilgang til Debet Faktura når som helst, kan du alltid finne frem til den informasjonen du trenger for å være oppdatert eller sende en ny faktura eller et nytt tilbud.

Med Debet Faktura som fakturaprogram for iPad anbefales det at du benytter Chrome. Programmet fungerer på alle nettlesere, men er best tilpasset til bruk på Chrome. Det er enkelt å bruke Debet faktura som fakturaprogram på iPad eller andre nettlesere. Du åpner bare nettleseren og taster inn www.debet.no i adresselinjen. Så er det bare å logge inn som vanlig, og jobbe med programmet som du ellers ville gjort. Du har tilgang på alle funksjoner som du har i desktop-versjonen.

Enkel opprettelse av faktura med iPad

Når du skal registrere en faktura på Debet Faktura som fakturaprogram for iPad, er dette en enkel prosess. Som for desktop-versjonen, registrerer du kundeinformasjon, samt produkter og tjenester, og så kan du bare legge til produktlinjer eller tjenestelinjer etter behov for å fullføre fakturaen. Forskjellen mellom en løsning med iPad eller andre nettbrett, er at du utfører oppgavene på en touch-skjerm. Grensesnittet for mobile enheter er tilpasset slik at du skal kunne jobbe med Debet Faktura like raskt og effektivt med touch-skjerm som du gjør med mus og tastatur på en PC.

Du kan også velge om du vil opprette et tilbudsdokument på iPaden. Dette kan være utrolig praktisk når du sitter ute hos en kunde slik at du kan gi kunden en pris umiddelbart i stedet for at kunden skal måtte vente til du er tilbake på kontoret før du kan få gitt en pris. På denne måten blir du mer fleksibel, og kunden får et godt inntrykk når han eller hun kan få en pris umiddelbart og kan komme i gang med å vurdere tilbudet uten videre forsinkelse. Når tilbudet er registrert og du har fått en godkjenning fra kunden, kan du raskt konvertere tilbudet til en faktura fra iPaden din, som du kan fra desktop-versjonen. Debet Faktura er like enkelt å benytte som fakturaprogram fra iPad som fra PC, og gjør at du ikke behøver å sette av tid til kontorarbeid, men kan håndtere faktureringen når det passer.

Fakturaoversikt på iPaden din

Med Debet fakturaprogram på iPad får du også raskt oversikt over alle dine fakturaer. Med god oversikt over fakturaene kan du når som helst og hvor som helst sjekke status på innbetalinger, eller sjekke hvilken pris du ga kunden på forrige faktura. Ved å hele tiden ha tilgang til informasjon om hvilke fakturaer som forfaller og hvilke som skulle vært betalt, kan du raskt få sendt ut purringer, om det er nødvendig slik at du ikke får unødvendige forsinkelser i innbetalinger når kunder ikke overholder forfallsfristen.

Debet Egeninkasso med iPad

Du kan også enkelt overføre fakturaer fra fakturaprogram for iPad til Debet Egeninkasso om du skulle ha behov for å sette i gang en inkassoprosess. På denne måten blir oppfølgingen av utestående beløp enda enklere å håndtere.

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 69,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. Behandlingstid forliksrådet
 2. En innlogging for flere firmaer
 3. Er Debet Faktura gratis?
 4. Fakturaen er innbetalt, men innbetalingen er ikke registrert i systemet
 5. Fakturagebyr
 6. Fakturaprogram for iPad
 7. Fakturer leietakere
 8. Finnes det en enkel søkefunksjon?
 9. Giroark på faktura
 10. Hva er Debet Faktura?
 11. Hva er egeninkasso?
 12. Hva er en kreditnota?
 13. Hva er en utleggsforretning?
 14. Hva er faktura
 15. Hva er forskjellen på Debet Faktura og Debet Egeninkasso?
 16. Hva gjør jeg når det er en innsigelse på kravet?
 17. Hva gjør jeg ved innsigelse på kravet
 18. Hva koster det å bruke Debet Inkasso?
 19. Hvor finner jeg oversikt over fakturaene mine?
 20. Hvor mange fakturalinjer kan jeg bruke på fakturaen?
 21. Hvordan endrer jeg antall forfallsdager på faktura
 22. Hvordan endrer jeg kontonummer?
 23. Hvordan få opp fakturakopi
 24. Hvordan lage kreditnota
 25. Hvordan legger jeg til varer i vareregisteret?
 26. Hvordan registrere innbetaling på en faktura
 27. Hvordan registrere meg på Debet Faktura?
 28. Hvordan ser fakturaene ut?
 29. Kan inkassobyråer tvangsinnkreve penger?
 30. Kan inkassoselskaper tvangsinndrive penger?
 31. Kan jeg ha logo på fakturaen?
 32. Kan jeg sende faktura til utlandet?
 33. Kan jeg sende purring eller inkassovarsel?
 34. Kan jeg slette en faktura?
 35. KID-nummer på fakturaene
 36. Kontantfaktura
 37. Legge til egen tekst på fakturaen
 38. Mva.-terminer
 39. Når kan man sende inkassovarsel?
 40. Når sender Debet fakturaene?
 41. Purregebyr – hva er et purregebyr?
 42. Utskrift stemmer ikke med giroblanketten