« Tilbake (Startup)

Rask registrering av selskap

Koronapandemien har rammet norsk arbeidsliv hardt, og den store usikkerheten rundt norske arbeidsplasser har gjort at mange har måttet spørre seg om man har en jobb å gå tilbake til når situasjonen har roet seg.

Undersøkelser viser at halvparten av arbeidsgiverne tror ikke tallet på ansatte i deres bedrifter vil komme tilbake til nivåene før koronapandemien. (Manpower)

Tall fra brønnøysundregistrene viser at det fremdeles var et høyt antall nyregistreringer av foretak i 2020, til tross alle forandringene samfunnet vårt har fått. Det gir grunn til optimisme.

rask registrering firma

Det reelle tallet på konkurser direkte eller indirekte grunnet koronapandemien har vi ikke sett omfanget av enda, men det er all grunn til å tro at et høyt antall mennesker vil ende opp som arbeidsledige. Den harde virkeligheten er at behovet for arbeidskraft har endret seg betraktelig i mange bransjer og vil vare i lang tid fremover.

Når man befinner seg i en situasjon der man enten er permittert på ubestemt tid, eller allerede har mistet jobben grunnet nedbemanning og konkurser, kan det hende løsningen er en helt annen enn å vente på hjelp fra Staten eller gå over på ulike hjelpeordninger.

Det er nok mange som har lenge har gått med en drøm om å starte for seg selv. Kanskje dette er tiden for å sette ideen ut i virkeligheten enten alene eller sammen med andre?

Å starte en bedrift er ofte enklere en man skulle tro

Enten det dreier seg om en kortsiktig forretningside som kan hjelpe til å spe på en redusert inntekt eller om det er en større satsing, krever det ikke store kunnskapene når man skal etablere sin nye bedrift. Så lenge man ikke utsetter seg for store utgifter særlig i en startfase, har man heller ikke mye å tape ved å sette i gang med opprettelsen av egen bedrift-selv om det skulle vise seg å ikke fungere.

Valg av selskapsform er ofte det første valget man må ta når man skal starte en bedrift.

Vi i Debet anbefaler nesten alltid å velge AS som selskapsform. Hovedgrunnen er at du som eier står tryggere, og bedre rustet i uforutsette hendelser. Nå som mange bedrifter sliter økonomisk, viser det seg tydelig.Når eiere av enkeltpersonsforetak selv står ansvarlig for bedriftens gjeld, er det aksjeselskapene som enhet som tar støyten og lar eiere slippe ansvar. Aksjeselskap gir også fordeler ved at man har krav på sykepenger ved første sykedag og rett til dagpenger ved arbeidsledighet.

Stol på deg selv

Selv om man har en god forretningside eller en ferdighet man tenker man kan tjene penger på, er det for mange et stort steg å skulle starte egen bedrift. Frykten for ansvar og mange formaliteter gjør nok at mange vegrer seg fra å gjøre det.

Ofte er man sin egen verste kritiker, og mange våger ikke å bevege seg i ukjent farvann. Det er riktignok et ansvar å påta seg å skulle starte for seg selv, men i de aller fleste tilfeller er veien fra en god idé til et ferdig stiftet selskap nokså enkel og lite skummel. Videre er mulighetene ubegrenset.

Om man vil komme raskt i gang med å starte en bedrift og er ukjent med hvordan man gjør det i praksis, kan Debet AS tilby kjøp av Hylleselskap. Da får man sitt eget aksjeselskap på dagen, mot å måtte vente i flere uker i behandlingstid i Brønnøysundregistrene. Dy unngår også man også den administrative jobben med registreringen av bedriften og er sikret at alt er gjort riktig i forhold til lover og regler.

Har man tid til å vente de ukene det tar hos Brønnøysundregistrene, men trenger hjelp til registrering og opprettelse av et nytt aksjeselskap, tilbyr vi ferdig utfylte stiftelsesdokumenter og hjelp til registrering.

Overgangen fra arbeidstaker i en fast jobb til egen sjef, er for mange en befriende følelse. Selv om det til tider krever hard innsats, er det deg selv som sitter igjen med all belønningen.

Ønsker du å komme raskt i gang med ditt nye selskap kan du kjøpe et hylleselskap fra Debet AS. Vi har ferdig registrerte selskaper klare til å overføres til deg allerede i dag. Vi har ferdige hylleselskap som koster 8990,- + etableringsgebyret fra Brønnøysund på 5570,-

Du finner vårt registreringsskjema for å kjøpe hylleselskap ved å trykke på lenken under


Registrer nytt selskap

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 69,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. Aksjeselskap som selskapsform
 2. Aksjeselskap til salgs
 3. Bestill ferdig registrert firma
 4. Bør du kjøpe hylleselskap
 5. Etablere aksjeselskap
 6. Etablere selskap
 7. Fordeler og ulemper med AS
 8. Holdingselskap
 9. Hva er et hylleselskap?
 10. Hvem bruker hylleselskap
 11. Hylleselskap
 12. Hylleselskap til salgs
 13. Kjøp et hylleselskap i dag
 14. Kjøpe aksjeselskap
 15. Kjøpe ferdig registrert aksjeselskap
 16. Kjøpe tomt aksjeselskap
 17. Krav til navn på aksjeselskap
 18. Rask registrering av selskap
 19. Registrere aksjeselskap
 20. Starte aksjeselskap
 21. Starte AS