« Tilbake (Startup)

Hvem bruker hylleselskap?

Når det gjelder kjøp av hylleselskaper, vil man finne at de alle fleste bransjer er representert. Det kan være mange grunner til at noen har behov for å stifte et aksjeselskap. Dette kan være både praktiske grunner, samtidig som noen ikke har kunnskap til å stifte et selskap. Veldig ofte er det en tidsfaktor i bildet når det er behov for å kjøpe et hylleselskap.

Det finnes bransjer hvor det er vanligere å bruke hylleselskaper. Dette er spesielt bransjer som jobber med eiendoms- og bedriftstransaksjoner. Eksempler på dette kan være ved endret eierstruktur ved eiendomsprosjekter, eller i bedrfiter som får inn nye eiere. Det kan da være skattemessig hensiktsmessig å bruke hylleselskaper. Hylleselskaper er vanlig i bransjer hvor ofte tid er en viktig faktor for å gjennomføre ønsket aktivitet.

Selvstedig næringdrivende konsulenter

Det har blitt mer vanlig for norske arbeidstakere å være selvstendig næringsdrive konsulenter. Dette er noe som kan gi frihet både til arbeidsgiver og arbeidstaker. Når arbeidstakeren da begynner i ny jobb, hvor de kun skal fakturere sin arbeidstaker, vil de ha behov for å starte sitt eget firma. De må da velge hvilken selskapsform de skal bruke. Om man eier at aksjeselskap og selv er ansatt i dette, vil du ha samme trygderettigheter som en annen ansatt. Dersom man kun har et enkeltpersonsforetak vil du ha dårligere trygderettigheter. Når en selvstendig næringsdrivende begynner å jobbe med et nytt selskap, trenger de da ofte et nytt aksjeselskap for å kunne fakturere sin lønn. Med å kjøpe et hylleselskap vil de på kort tid være klar til å fakturere sin arbeidgiver.

Hylleselskaper spiller en viktig rolle for næringsdrivende som har et behov for å komme rakst i gang. Når man kjøper et hylleselskap slipper man ventetid ved både bekreftelse på innbeatling av egenkapital, samt den lange ventetiden Brønnøysundsregistrende i dag bruker på å registrere et nytt selskap. Brønnøysund bruker i dag mellom 3-5 uker på å behandle en registrering av et nytt selsakp.

Kjøp hylleselskap i dag

Vi har hylleselskap klare for registrering slik at du kan få ditt aksjeselskap i dag. Om du har spørsmål vedrørende kjøp kan du ta kontakt med oss på telefon 90501080 eller på post@debet.no


Om du er klar til å kjøpe ditt hylleselskap kan du gå til vårt registreringsskjema for kjøp av hylleselskaper. Du finner lenken her:


Registreringsskjema for kjøp av selskap

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 169,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. Aksjeselskap som selskapsform
 2. Aksjeselskap til salgs
 3. Bestill ferdig registrert firma
 4. Bør du kjøpe hylleselskap
 5. Etablere aksjeselskap
 6. Etablere selskap
 7. Fordeler og ulemper med AS
 8. Holdingselskap
 9. Hva er et hylleselskap?
 10. Hvem bruker hylleselskap
 11. Hylleselskap
 12. Hylleselskap til salgs
 13. Kjøp et hylleselskap i dag
 14. Kjøpe aksjeselskap
 15. Kjøpe ferdig registrert aksjeselskap
 16. Kjøpe tomt aksjeselskap
 17. Krav til navn på aksjeselskap
 18. Rask registrering av selskap
 19. Registrere aksjeselskap
 20. Starte aksjeselskap
 21. Starte AS