Kjøp nytt, ferdig registrert
aksjeselskap

Slipp ventetiden med å stifte selskap og få ditt nye selskap i dag.

Stiftelsesdokumenter for aksjeselskap

Vi utarbeider dokumenter og bistår deg i hele prosessen for 990,-

Slipp ventetiden. Få et hylleselskap på dagen

Debet AS tilbyr både ferdig registrert aksjeselskaper samt dokumenter til stifting av aksjeselskaper. Vi har til enhver tid nye ferdig registrerte aksjeselskaper, som kan være klare til bruk på under en time fra du registrerer kjøpet hos oss. Registrer ditt nye selskap i dag!

Ventetiden for å opprette et nytt aksjeselskap er svært lang hos Brønnøysund. I tillegg må du også gjerne vente en god stund på å få bekreftet egenkapitalen hos banken.

Har du tid til å vente opptil 4-6 uker på å opprette ditt aksjeselskap?

Trenger du et nytt selskap raskere kan du kjøpe en av våre ferdig registrerte selskaper og begynne med din næringsvirksomhet i dag.

Nyregistrert og ubrukt aksjeselskap

Våre hylleselskaper er nyregistrerte og 100% ubrukte. Når avtalen om salg er inngått, endrer vi all nødvendig informasjon og sender inn papirene til Brønnøysund. Etter at generalforsamlingen er gjennomført, og samordnet registermelding er sendt inn av oss, kan du begynne å bruke ditt nye aksjeselskap.

Slipp ventetiden

Registrert selskap i dag

I dag bruker Brønnøysundregistrene ca. 4 uker på å opprette et nytt aksjeselskap. Avhengig av hvilken bank du velger å sette inn egenkapitalen i, vil også banken ha behandlingstid for å opprette kontoen for egenkapital for ditt nye firma. All denne ventetiden kan du slippe ved å kjøpe et ferdig registrert hylleselskap av Debet. På en time kan vi gjennomføre generalforsamling, samt sende inn endringsmelding til Brønnøysund.

Velg bankforbindelse selv

Når du kjøper et hylleselskap fra oss, står du selv fritt til å velge bankforbindelse. Hylleselskapene er stiftet med en egenkapital på 30 000,-, men har aldri hatt en egen bankkonto. På denne måten kan du selv velge din foretrukne bank hvor du oppretter bankkonto og setter inn egenkapitalen.

Hvordan er prosessen?

Kjøp hylleselskap

Prosessen for kjøp av hylleselskap hos Debet AS er veldig enkel.

  • Du registrerer deg på vårt skjema for å kjøpe hylleselskap.
  • Fyll inn all informasjon om ditt nye selskap
  • Kontakt signeres med BankId og faktura betales online
  • Vi avholder generalforsamling en endrer firmainformasjon
  • Du mottar organisasjonsnummer og firmaattest for ditt nye selskap
  • Ditt nye selskap er klart til bruk

Prosessen går veldig raskt, og vi kan på under en time gjennomføre alle nødvendige skritt.


Hvor mye koster et hylleselskap?

Vi tar 20 000,- for et hylleselskap. I tillegg kommer stiftelseskostnader fra Brønnøysund på 5 570,- samt 1 440,- for navneendring. Faktura for navneendring kommer i etterkant av navneendringen fra Brønnøysund.

Hvor mye kan ditt nye selskap omsette på fire til seks uker? Med et hylleselskap kan du begynne med å skape omsetning på ditt nye selskap allerede i dag.

Ta kontakt med oss på telefon 90501080 eller på post@debet.no

Du kan også rett rett til skjemaet for registrering av selskap.