« Tilbake (Startup)

Hylleselskap til salgs

I en verden hvor både kultur, samfunn og teknologi er i konstant utvikling vil det alltid være rom for nye ideer og løsninger. Ideer og løsninger som i enkelte tilfeller er så åpenbare at det er første mann til mølla som ender opp med å lykkes på markedet. Har du en gründer i magen som ser hvor utviklingen er på vei, og vet hvordan du skal fylle et nytt behov, kan du derfor være tjent med å komme raskt i gang. Og det er ingen raskere vei til å komme i gang med ditt aksjeselskap enn å kjøpe et allerede etablert hylleselskap.

hylleselskap-til-salgs

Kjøper du et hylleselskap av Debet vil du i løpet av dagen være klar til å gjøre forretninger med din nye bedrift. I tillegg slipper du behandlingstiden i banken og registreringen i Brønnøysundregistrene, som kan ta opptil fire uker.

Ved kjøp av hylleselskapet står vi for endring av firmanavn og styre. Du kan også være helt trygg på at selskapet er ubrukt og tomt. Altså finnes det ingen tidligere transaksjoner eller andre formaliteter som kan knyttes til ditt selskap, annet enn at det eksisterer.

Hva er et hylleselskap?

I korte trekk er et hylleselskap et aksjeselskap som allerede er registrert og klart til bruk. Det blir registrert utelukkende for å kunne selges videre til gründere som ønsker å komme raskt i gang med sin virksomhet.

Aksjeselskapet ligger klart på «hyllen vår» for å selges ubrukt og tomt til deg når du trenger det. I stedet for å måtte vente de tre til fire ukene det tar å registrere selskapet ditt selv får du et organisasjonsnummer av oss på dagen. Dette er en tjeneste vi tilbyr for at du på kortest mulig tid skal kunne realisere din forretningsidé.

Hva er forskjellen?

Det er ikke noen reell forskjell på et aksjeselskap du selv registrerer, og et aksjeselskap du kjøper av oss. Selskapet i seg selv fungerer og ser ut som et hvilket som helst annet. Alle de økonomiske fordelene og rettighetene som følger med et aksjeselskap er altså de samme. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en bankkonto og å innbetale aksjekapitalen.

Forskjellen på kjøpet av et hylleselskap og registreringen av et aksjeselskap ligger hovedsakelig i den betraktelige økningen av tiden det tar før selskapet er klart til bruk. Kjøpet av et hylleselskap gir deg et fungerende aksjeselskap med organisasjonsnummer i løpet av dagen, i motsetning til registreringen av et nytt som har en behandlingstid på nærmere en måned.

Noe som også er å anse som en fordel ved kjøp av hylleselskap er at aksjekapitalen betales inn i ettertid av overtakelsen av selskapet. Dette gjør at du slipper å vente på godkjennelse av den innbetalte aksjekapitalen, og at du kan gjøre forretninger i form av kjøp og salg gjennom selskapet allerede samme dag som du kjøper hylleselskapet.

Utgiftene du allerede har hatt i forbindelse med virksomheten vil også kunne inkluderes i årsregnskapet. På grunn av at regnskapet skal omfatte hele levetiden til selskapet kan det også inkludere selskapets eksistens før du overtok det. Om du ikke har hatt utgifter i forkant av overtakelsen kan det likevel være verdt å notere seg.


Se vår video om hylleselskap



Har du videre spørsmål om kjøp av hylleselskap hos Debet er vi tilgjengelig for å svare deg på disse. Kontakt oss gjerne via:

Telefon: 90 50 10 80
E-post:

post@debet.no

Klar til å kjøpe et hylleselskap?

Om du allerede er klar for å kjøpe et hylleselskap kan du klikke deg videre til vårt bestillingsskjema for aksjeselskap. Prisen for et selskap er 20 000,- og du vil da få et helt nytt og ubrukt selskap klart for bruk. I tillegg kommer kostnader for etableringsgebyret hos Brønnøysund på 5570,- og 1440,- i gebyr for navnendring.

Når skjemaet er fylt ut og sendt inn vil vi gjennomføre overføringen av selskapet. Allerede samme dag kan du begynne å bruke ditt nye selskap.

Under følger linken til vårt registreringsskjema for hylleselskaper

Registreringsskjema kjøp hylleselskap

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 69,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. Aksjeselskap som selskapsform
 2. Aksjeselskap til salgs
 3. Bestill ferdig registrert firma
 4. Bør du kjøpe hylleselskap
 5. Etablere aksjeselskap
 6. Etablere selskap
 7. Fordeler og ulemper med AS
 8. Holdingselskap
 9. Hva er et hylleselskap?
 10. Hvem bruker hylleselskap
 11. Hylleselskap
 12. Hylleselskap til salgs
 13. Kjøp et hylleselskap i dag
 14. Kjøpe aksjeselskap
 15. Kjøpe ferdig registrert aksjeselskap
 16. Kjøpe tomt aksjeselskap
 17. Krav til navn på aksjeselskap
 18. Rask registrering av selskap
 19. Registrere aksjeselskap
 20. Starte aksjeselskap
 21. Starte AS