« Tilbake (Startup)

Aksjeselskap til salgs

Sitter du med en god forretningsidé som er tjent med en rask oppstart kan det være frustrerende å vente på formaliteter. Opprettelsen av et aksjeselskap er av denne typen formaliteter som gjør at du må vente i opptil fire uker med å komme i gang.


aksjeselskap-til-salgs

Som gründer kan det i enkelte tilfeller være avgjørende at man er først ute på markedet for å lykkes. Spesielt i tilfeller hvor man har oppdaget et nytt samfunnsbehov som virker så åpenbart at man umulig kan være alene om det.

Har du en gründer i magen som ser hvor utviklingen er på vei, og vet hvordan du skal fylle et nytt behov, er du derfor tjent med å komme raskt i gang. Og det er ingen raskere vei til å komme i gang med ditt aksjeselskap enn å kjøpe et som allerede er etablert.

Kjøper du aksjeselskapet ditt av Debet vil du i løpet av dagen være klar til å gjøre forretninger med din nye bedrift. I tillegg slipper du behandlingstiden i banken og registreringen i Brønnøysundregistrene, som kan ta opptil fire uker. Altså finnes det ingen tidligere transaksjoner eller andre formaliteter som kan knyttes til ditt selskap, annet enn at det eksisterer.

Hvordan funker det?

I korte trekk er aksjeselskapet du kjøper av Debet et så kalt hylleselskap. Det vi si et aksjeselskap vi sitter på som allerede er registrert og klart til bruk. Det blir registrert utelukkende for å kunne selges videre til gründere som ønsker å komme raskt i gang med sin virksomhet.

Aksjeselskapet ligger klart på «hyllen vår» for å selges ubrukt og tomt til deg når du trenger det. I stedet for å måtte vente de tre til fire ukene det tar å registrere et nytt selskap får du et organisasjonsnummer av oss på dagen. Dette er en tjeneste vi tilbyr for at du på kortest mulig tid skal kunne realisere din forretningsidé.

Hva er forskjellen?

Det er ikke noen reell forskjell på et aksjeselskap du selv registrerer, og et aksjeselskap du kjøper av oss. Selskapet i seg selv fungerer og ser ut som et hvilket som helst annet. Alle de økonomiske fordelene og rettighetene som følger med et aksjeselskap er altså de samme. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en bankkonto og å innbetale aksjekapitalen.

Forskjellen på å kjøpe et aksjeselskap av Debet og å registrere aksjeselskapet ditt selv ligger hovedsakelig i den betraktelige økningen av tiden det vil ta før selskapet er klart til bruk.

Kjøpet av et hylleselskap gir deg et fungerende aksjeselskap med organisasjonsnummer i løpet av dagen, i motsetning til registreringen av et nytt som har en behandlingstid på nærmere en måned.

Noe som også er å anse som en fordel ved kjøp av aksjeselskap hos Debet er at aksjekapitalen betales inn i ettertid av overtakelsen av selskapet. Dette gjør at du slipper å vente på godkjennelse av den innbetalte aksjekapitalen, og at du kan gjøre forretninger i form av kjøp og salg gjennom selskapet allerede samme dag som du kjøper det av oss.

Utgiftene du allerede har hatt i forbindelse med virksomheten vil også kunne inkluderes i årsregnskapet. På grunn av at regnskapet skal omfatte hele levetiden til selskapet kan det også inkludere selskapets eksistens før du overtok det. Om du ikke har hatt utgifter i forkant av overtakelsen kan det likevel være verdt å notere seg.

Kjøp hylleselskap i dag

Vi har hylleselskap klare for registrering slik at du kan få ditt aksjeselskap i dag. Om du har spørsmål vedrørende kjøp kan du ta kontakt med oss på telefon 90501080 eller på post@debet.no


Om du er klar til å kjøpe ditt hylleselskap kan du gå til vårt registreringsskjema for kjøp av hylleselskaper. Du finner lenken her:


Registreringsskjema

Velg produktet som passer deg best

Faktura Gratis 0,- pr. måned *
Kom raskt i gang med faktureringen i dag Opprett konto Les mer om Faktura Gratis
Faktura Pluss 49,- pr. måned
For deg som ønsker
ekstra funksjonalitet
Kjøp Les mer om Faktura Pluss
Regnskap 69,- pr. måned
Komplett regnskapssystem Prøv gratis! Les mer om Debet Regnskap

Filtrer:

 1. Aksjeselskap som selskapsform
 2. Aksjeselskap til salgs
 3. Bestill ferdig registrert firma
 4. Bør du kjøpe hylleselskap
 5. Etablere aksjeselskap
 6. Etablere selskap
 7. Fordeler og ulemper med AS
 8. Holdingselskap
 9. Hva er et hylleselskap?
 10. Hvem bruker hylleselskap
 11. Hylleselskap
 12. Hylleselskap til salgs
 13. Kjøp et hylleselskap i dag
 14. Kjøpe aksjeselskap
 15. Kjøpe ferdig registrert aksjeselskap
 16. Kjøpe tomt aksjeselskap
 17. Krav til navn på aksjeselskap
 18. Rask registrering av selskap
 19. Registrere aksjeselskap
 20. Starte aksjeselskap
 21. Starte AS